lali esposito°robertayflor.gp
Főoldal

Lali Espósito pikáns vallomása Abadi kanapéján

2017.09.11. 14:09, Luna

Boldog. Megtalálta párját. Korai hírnév. Kapcsolat a szülőkkel.

01.jpg

- Úgy hiszem a karriered gondosan halad előre, nem mondhatod: "Már itt vagyok, megérkeztem."
- Nem. Megölném magam mielőtt ezt mondanám! Nemrég beszélgettem egy időssel, aki eljött enni az otthonomba, mert arra volt szükségem, hogy visszatérjek a tengelyemre. Ő meg tud érinteni, amikor az ember kisiklottnak érzi magát a fáradtságtól. Egyedül élek. Megkérdezte: 'Jól vagy? Jól érzed magad?' Igent mondtam, de azért mert van témám az önarcképről: sosem vagyok elégedett azzal, amit csinálok...Ez az, ami bonyolult. Bár jól vagyok, és érzem a motoromat minden nap , de azt mondom magamban: 'Ez lehetne jobb: énekelhetnék jobban, próbálhatnék többet.' Ez az a rész, ami szórakoztat engem, mert az a munkám, hogy szép dolgokat csináljak. De ugyanakkor elérem azokat a korlátokat, melyeket felépítek magamnak, és utána azt mondom: 'Hé, nem lehet olyan nehéz. A francba!' A jó dolog, hogy van egy érzékeny anyukám.

- Fontos az életedben az anyukád.
- Mindkét szülőm. Mindig különböztek a többi gyerek művészi szüleitől. Nagyon fiatalon kezdtem: tíz éves voltam. De nem láttam csalódott szülőket, akik a gyermekükön keresztül szeretnék teljesíteni álmaikat. Az én öregeim sosem jeleztek ilyet: mindig egyértelmű volt, hogy velem vannak, de nem nyomtak engem előre. Nem döntöttek helyettem.

025877a.jpg

- Érezték, hogy a valódi hivatás győz.
- Totálisan. Én egy Cris Morena castingon maradtam, és minden pénteken elmentem oda, ami egyfajta műhely volt, ahol gyerekeket választottak ki, és innen szereztek srácokat. Nagyon nehéz volt, és tíz éves voltam. Kimentél az ajtón, és ha megszólítottak azt csak azért volt, mert nem kerültél be. Ugrottam. Emlékszem, amikor beültem az öregem 505-ös autójába, és az anyukám ezt mondta: 'Megneveztek? Nos, lányom, mi lesz?' 'Nem neveztek meg.', feleltem. Ő nem volt olyan magabiztos, mint én, nagyon szeretett vigyázni rám.

- A frusztrációtól való félelem miatt.
- Természetesen, és ott volt egy csomó dolog, például: egy középosztálybeli családból származom, nem volt sok mindenünk. Valójában én segítettem be otthon. Nem volt normális helyzet az, hogy egy tíz éves gyermek hasonló pénzzel rendelkezik ,vagy többet keres mint a szülei.

- Egy olyan kislány voltál, akinek felépített családja van.
- Azt hiszem az öregeim lassították ezt a helyzetet. Ami mindig meglepett, hogy a tevékenységem nem volt a legfontosabb a házunkban: úgy tűnt nagyobb hírnévnek örvendek és sikeresebb vagyok, mert valami nyilvánosat csináltam, de valójában a testvéreim jobbak voltak. Ahogy a bátyám focizni kezdett, én úgy színészkedni. És ugyanaz volt. Ebédkor mindannyian megkérdeztük, hogy mit csináltunk a nap folyamán. Ez sosem maradt ki.

03d42ba.jpg


- Növeli a versenyképességed valami nagyon fontos, de amikor azt mondod javítani akarsz magadon, akkor saját magaddal versenyzel. Nincs szükséged arra, hogy másokat mozgass meg, saját magadban keresed a legjobbat. De kényessé akkor válik a dolog, ha szadistává válsz önmagaddal.
- Néha bekerülök egy olyan módba, ami veszélyes. Van bennem egy öreg én, aki át akarja venni az uralmat. Amikor ilyen kényszeres hangulatba vagyok úgy gondolom: 'Nem jó az, amit csinálok, nem jó, hogy itt vagy ott vagyok.'

- A filozofálásból kiindulva a jelenben: a holnapra való gondolás elveszíti annak a lényegét, hogy ma itt vagy, élvezed és csinálod. Ha valaki élvezi a jelent, akkor a holnap boldogan születik. Ha valaki szorong az nem egyenlő azzal, ami ma van, a holnap is lehet zajos.
- Mindig elmondom a barátaimnak, hogy öreg lélek vagyok: vannak módjai és következtetéseket vonhatok le azokból a dolgokból, amelyek talán nem megfelelőek a koromnak. De amit a közösségi hálókon látok az az, hogy mindannyian mindent megteszünk annak érdekében, hogy mások helyeseljenek nekünk. Igen, ez a kép most: 24 órán belül eltűnik, amit feltöltöttél az Instagramra. Feltöltesz egy fotót, és létezik abban az időben, ezután pedig eltűnik. Figyeld meg, hogyan válasszuk ki a pillanatokat: nem egy fénykép, amit a képen láthatsz, amit akkor nézed meg amikor emlékezni akarsz egy pillanatra. Éppen ellenkezőleg, ez egy elhaladó fotó. Az emberek megőrülnek ezért.


- Amit tudnunk kell, hogy a fénykép eltűnt, de ez egy dolog. Ne ragadj le annál az elméletnél, hogy egy személynek ez a helye. Tíz évesen kezdted, színházban?
- Telenovella, színház, minden: Cris Morenának fiatalos tévésorozatai voltak, amik mindig a TV-ből a színházba mentek.

- Szóval onnanstól kezdve nem volt megszakítás a karrieredben 25 éves korodig, és még mindig nincs. Volt egy olyan változó pillanat, amikor elgondolkoztál a karriereden? Valami ami megváltoztatta?
- Igen, van egy nagyon világos pillanat. 18 éves voltam. A nagy gyárban voltam Gustavo Yankelevich és Cris Morena világában, és minden nagyon kényelmes és szórakoztató volt: volt zene, volt szórakozás. A Teen Angels sikere a csúcson járt, a Gran Rexben voltak showink...De elolvastam a Salem-i boszorkányokat Arthur Millertől, és bevillant: Abigail Williams akarok lenni. Egy nap megismerkedtem a színházból érkező barátokkal, akik dolgozni fognak benne. Ez egy jel volt. Benne akartam lenni ebben a munkában! Volt egy ötletem: a világ legnagyobb kereskedelmi televíziójából jöttem, ami nagyszerű volt, de most változtatni akartam. Senkinek nem mondtam semmit, elmentem a Broadway-be. És maradtam. 'És most mit csináljak?', mondtam. El kellett mondanom Yankelevich-nek, de szerencsére a szerződés az én javamra volt. Gondoltam: 'Meg kell mondanom a fickónak, hogy ugrok egyet, és olyan munkát fogok csinálni, ami korábban játszódik.' El kellett hagynom egy showt, ahol sokan énekeltek, hogy átsétáljak egy olyan helyre, ahol remélhetőleg 80 ember lesz.

- És mit tettél?
- Az emberek azt mondták: 'Egy másik árbócról jöttél, nem teheted ezt. Egyszerre leszel két szekrényben.' És én válaszoltam: 'Akkor megszívom.' Tudtam, hogy hiteles volt, feltétlenül szükségem volt rá. És tudtam, hogy nem fog megváltoztatni semmit: tudtam, mit adtam minden munkámban.

- Ezenkívül igazi szükségletből származott, és olyan valami volt, amire szükséged volt.
- Száz százalékig szükségem volt. Kérdéses volt, hogy bemutatjuk e a munkát, és nagyon vicces volt: elhagytam a Gran Rexet Beatrix Salomón sminkjében, és a taxiban mindent leszedtem. Megérkeztem az első jelenetben szereplő színészekkel, ahol Abigail nem volt. Hatalmas volt, de én nem voltam. Ebben az évben öt kilót fogytam, mert őrült tempóban működtem. De annyira boldog voltam, hogy választottam valamit, ami nem volt benne a felépítésben. Ahelyett, hogy kényelmes lettem volna, és egy helyben maradtam volna, úgy éreztem kell valami, ami messze van a megfeleléstől.

24.jpg

- A szabadság tapasztalata identitásérzetet hoz létre.
- Teljesen. A színpad végén elkezdtem készíteni a dalaimat, és két évvel később egy független lemezt készítettem el. Sőt: minden alkalommal, amikor megláttam egy lemezt a boltban, megnéztem. Ez a helyzet nem volt normális számomra: 'Kicsi lány meg tudod csinálni a Sony Music-kal, ha Cris gyárából érkezel.', ezt mondták nekem. De ezt akartam csinálni. Számomra ez az album független volt, sokat jelentett.

- Ez azt jelentette, hogy szabad voltál.
- Természetesen nem kellenek azok a félelmek, amelyek beágyazódnak, ha nem tudod megtenni...Ez hamis. Nyilvánvaló, hogy duplázni fogsz.

- Először volt valami, ami motivált a zenélés felé?
- '91-ben születtem, az otthonomban kazetták voltak, majd elkezdtek bejönni a CD-k, melyek úgy néztek ki mint a NASA, az utolsó dolog, ami létezett a zenében. Hét évesen eljött a Queen legnagyobb slágerei, és játszottam. A Bohemian Rhapsody-val kezdődött. Rájöttem, hogy ez a zene. Igen, most 150-nek mérhettek, képzelhetitek mekkora voltam hét éves koromban...Egy törpe voltam: hipnotizálódtam a zenelejátszó előtt.

- Ettől a zenétől repültél.
- Teljes képzeletemmel, mindig ez volt. Tudom, hogy az öregeim mindig azt mondják nagyon csendes voltam. Nagyon extrovertált voltam, de amikor játszottam, olyan volt mintha nem lennék ott. Azt mondták kinéztek a házunk teraszán, és azt látták, hogy egy babával üldögélek: közben pedig képes voltam mozogni és táncolni, nem tudom. Nem volt rendben a fejem, de emlékszem a belső világra, amiben voltam. Nem tudom mit képzeltem, de a zenével elkezdtem elképzelni a játékok egész világát.

- Nézzük hogy volt ez a játék, a képzelet és a karakterek létrehozása. Most már létrehoztad a színpadot.
- Ez egy csodálatos dolog, amikor kicsi vagy. Nem volt olyan sok játékunk: lehetetlen lett volna például, hogy az öregeim megvásároljanak egy Barbie házat. És kit érdekelt. A nővéremmel voltak könyveink és CD-ink, a képzeletemben pedig meg volt a babaház, amely egy kastély volt.

- Voltak tanárok vagy producerek, akik a tanítóid lettek?
- Igen, ugyanazok a rendezők és kollégák. A Salem-i boszorkányokban Rita Cortese-szel és Julia Calvo-val voltam, akik olyan színésznők, akiket annyira csodálok. Szintén Juan Gil Navarro is, akinek sok színházi szerepe van. És Roberto Carnaghi. Minden színész akivel dolgoztam megragadott. Ez nagyszerű. Mindig amikor elhagytam egy jelenetet, és kétségeim voltak, mentem és megkérdeztem Ritát, és ő azt mondta: 'Próbáljuk el.' Ők voltak a tanáraim, nagylelkűen, társként.

- Akkoriban kapcsolatban voltál?
- Mindig barátnő voltam. Egy bolond!

- A kórházban is?
- A szomszéd babával, azonnal. Komolyan: mindig ilyen típus voltam. 14 évesen lettem barátnő, és 4 évig voltam együtt Peter Lanzanival, aki az első barátom volt 18 éves koromig. Ezután 5 évet töltöttem a másik párommal. És voltam még egy évet mással. És így tovább.

- Stabil vagy a kapcsolataidban.
- Igen, tanulok a kapcsolatokból: időt adok ezeknek a dolgoknak. Nem unatkozom.

- Elfogadták a párjaid, hogy show-kon szerepelsz?
- És igen színészek voltak! Nagyon hülye vagyok, nem mondtam? Az első három párom színész volt  (Lanzani, Benjamin Amadeo, Mariano Martínez). A jelenlegi, Santiago Mocorrea (34 éves, producer) másnak szentelte magát, szerencsére. Soha nem tapasztaltam olyan helyzetet, hogy egy beszélgetés során ne tudtunk volna beszélni magunkról, vagy a munkánkról. Ez botrányos.

- Nagyon aggódsz a kép miatt, amit mutatsz?
- Hazudnék neked, ha azt mondanám nem. De nem ez az első dolog, amire gondolok. Az eredetiség, ami empátiát alakít ki valakivel, mert nem ütközöm akadályokba ha valakivel beszélgetnem kell. Komolyan elmondom mit gondolok most. Ha művészek leszünk hülyeség azt gondolni, hogy azért követnek minket, mert táncolunk és éneklünk jól vagy rosszul. Vagy még egy kérdés. Mindig nagyon természetesen álltam meg: soha nem tettettem magamnak olyannak, amilyennek látni akarnak. Van egy lemezem Soy címmel. Nem véletlen ez a cím. Nagyon valóságos vagyok ebben a műanyag világban.

- A kapcsolataid véget értek az évek során. Kíváncsiskodhatunk az általános élményeidről?
- Nagyon szépek voltak, és tanultam. Az utolsó kapcsolatomban, a jelenlegi előtt (Mariano Martínezzel) először éreztem magam felnőttnek egy párkapcsolatban...Ez nem egy apró részlet. És megtanultam valamit: már nem vagyok többé senki megmentője. Ez a helyzet, hogy megmentő vagyok annyira szokványossá vált, mivel segítettem a családomat, segítettem a testvéreimet...Átadtam magam, volt egy emberem akinek mindent megadtam. Adtam, de nem kaptam.

- Ezzel óvatosnak kell lennünk.
- Persze, az voltam. Igen kaptam a családomtól. De egy baráttól vagy új kapcsolattól nem...Rájöttem, hogy ebben a kapcsolatban megérdemlem. Nagyszerű volt, mert jól éreztem magam, de nagyon jól tudtam mit tanulok és szükségem volt a tanulásra a következőhöz.

- Mit érzel, amikor az unokaöcséddel, Santinoval játszol?
- Ő a legtisztább. Egy gyerek, aki jött és lett. Számára én a 'nagynéni, aki énekel' vagyok. Amikor családi összejövetelen vagyunk, eljön és azt mondja: 'Játszunk?' Az öt évével a legtöbb tisztaságot adja.

- Azt mondanád: 'Köszönöm Santino. Milyen aranyos vagy, hogy leszeded rólam azt, amilyen nem vagyok.'
- Persze, az első, hogy megölel amikor lemegyek a színpadról. Azt mondja: 'Ma nem tetszettek a fények, hiányzott a lila.' És már el is kezd valami másról beszélni.

- Tudod miért van elhúzva a függöny és búcsúznak el a színészek a színháztól? Amikor egy művész belép egy karakter világába ott van a veszélye annak, hogy a csapdájába esik. A titok az, hogy tudni kell , hogy már nem a karakterek vagyunk... Hogy Lali Espósito vagy. Santino ezzel az ölelésével ezt az időt spórolja meg.
- Totálisan. Nem vagyok anya, de ez van a legközelebb a tiszta szeretethez.

- De vágyad, hogy anya legyél, nem?
- Igen, igen. Amikor üdvözöltél azt mondtad munkamániás vagyok. Az vagyok, legalábbis 25 éves koromig, de megengedhetem magamnak és nem kell ezzel harcolnom. Sok dolgot akarok tenni, önző szeretnék lenni a munkámban, hogy amikor nagy leszek ne kelljen választanom a gyermek és a szakma között

- Félsz attól, hogy magadnak nem tudod megadni mindazt, amit szeretnél.
- Persze, és nem hiszem, hogy ez jó: olyan sok embernél látom ezt...

- Voltál fájdalmas vagy nehéz helyzetben?
- Nem tudom fájdalmas e, mert igazság szerint nem...Tanultam. Én is voltam 18 éves. A profiknál is lejátszódik ez a folyamat, és az én családomban is ez volt: az öregeimet tökéletesnek és érinthetetlennek láttam. Láttam őket tipikus hibákkal. Humánusok voltak, és a helyzet néha sok volt. Valójában ekkoriban fedeztem fel magamban az öreg énemet, és ehhez a gyermekkorom hozzájárult. Az apukámat mindig olyan helyre soroltam, hogy minden úgy volt ahogy mondta és pont. De egy nap rájöttem, hogy apukám egy olyan típus, akivel egyáltalán nem értek egyet. Pedig az öregem ugyanaz volt. Ma már nem, de ez a pillanat sok összejövetlen van így.

- És milyen karaktereket csodálsz?
- Van egy művész, aki olyan nekem és a világnak mint egy bestia. Imádom a képességeit, mert nem csak jó művész technikailag, de ő maga egy nagyszerű producer is. Egy sokkal kisebb skálán én is az vagyok. Beyoncé-ról beszélek: ő irányítja a DVD-it, részt vesz a show-k technikai részében, és a zenei megoldásokban. MIndenben.

- Ő olyan mint a Queen-ed 25 éve.
- Így van. Ugyanez történt Michael Jacksonnal: 13 évesen fedeztem fel, és rájöttem, hogy ő egy szörnyeteg. Ez történik velem az ikonikus karakterekkel kapcsolatban. Ha megkérdezitek mi akarok lenni az egy ikon lesz: nem mindenben, és legkevésbé sem ma, de mindannyian akarunk úgy kinézni.

- Olyan személy vagy aki élvezi a dolgokat?
- Totálisan: imádom az alakokat, imádok megragadni, imádok mindent.

- Az idők során ezek a dolgok még intenzívebbé válnak.
- (Nevet.) Úgy ahogyan szeretem ezeket az örömet, olyan kényelmetlenül érzem magamat akkor, amikor nem találom a helyemet.

- Azt már tudom, hogy magaddal kapcsolatban igényes vagy, de másokkal is?
- Nem hiszem. Ha a munkámra utaltok, igen. Az életben nehézségekbe ütközik, hogy mások adjanak nekem valamit.

- Az identitás elveszítése mellett milyen félelmed van?
- Ha valamire válaszolnom kell, akkor erre válaszolok. Félek a hazugságoktól. A hazugság által körülvett érzéstől rettegek. Amikor az emberek hazug aurájával vagyok bármilyen helyzetben nem találom magam. Attól tartok elveszítem az érzékenységemet, ösztöneimet. Nem mindig történik ez, de ha megtörténik, hogy köszöntök valakit, és érzek valami fizikait, az azonnal meghatározza mit érzek az adott személy iránt.

- Mennyire fontos az önazonosság és ösztön benned. Van valami ezzel kapcsolatos projekted?
- Igen. Van egy új lemez amit elkezdtem. Írom a dalokat, amikor otthon vagy, ideges vagyok vagy sírok. Aztán nevetek. Ez ilyen bipoláris.

- Az elkerülhetetlen kreatív káosz.
- Totálisan. Szerepelni fogok egy filmben, amellyel nagyon ritka helyzetbe kerülök: egy dráma... Egy 20 éves lányt játszok, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta a legjobb barátját. Amellett, hogy elmeséli az ügyet, olyan lesz mintha a kamera a szeme lenne.

- Milyen szép belépő egy karakter létrehozásához, összetett, és példátlan.
- Persze. Valami történt velem ennek a karakternek a létrehozásakor, vagyis nagyon ellenkezik azzal, ami vagyok: szürkeség. Én azonban fekete és fehér vagyok. Látom és tudom, hogy tetszik e neked vagy sem. Ez a karakter tele van szürkeséggel.

- Jól csinálhatod ezt a karaktert, és játszhatod el a szürkét.
- Igen, azt hiszem már segített is nekem.

Még nincs hozzászólás.
 
Navigáció

Lali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn...
Bővebben!
 
Projektek 2018

Mi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2018. március 5-től
Karakter? Reyna Russ


 

Mi? Acusada film
Mikor? 2018. szeptember
Karakter? Dolores Dreier


 

Mi? La Voz Argentína
Mikor? 2018
Karakter? zsűritag

 

 

Mi? Új lemez: Brava
Mikor? 2018. augusztus
 

 

Aktuális

 
Hányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
Elite

 

       12/9 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

 


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról