lali esposito°robertayflor.gp
Főoldal

A Talento Fox szereplője, aki megérintette Lalit

2018.09.15. 15:25, Luna

Carla Romanuk megmozgatta az énekesnőt, és Diego Torres valamint Wisin közösen szavaztak.

Hihetetlen hangok, vicces személyiségek, furcsa kinézetek...és történetek, melyektől könnyek szöknek a szemekbe. Ismét ez történt a Talento Foxban.

"Carla Romanuk 44 éves és Uruguayból érkezett. Úgy érzi egész életében elszalasztotta hatalmas vágyát, és ez az ő lehetősége. Lássuk a történetét.", mutatta be Alejandro Fantino , mielőtt a versenyző színpadra lépett volna.

"Négy évvel ezelőtt diagnoztizáltak nálam emlőrákot. Meggyógyultam, hogy a gyerekek iskolába járhassanak és jól legyenek. Sok éve vártam valami ilyesmire. Ez egy új élet kezdete.", mondta Carla előadása előtt.

Wisin és Diego Torres voltak az elsők, akik megnyomták a gombot, hogy a következő körbe mehessen: "Harcosnak kell lenned és egy harcos felmászott a színpadra, és elfelejtette a sötét és nehéz múltat , és ezt aki csak él megérti. Amikor lehetőségem nyílt arra, hogy igent mondtam egy felelős műsornak az volt az oka hogy az embereknek lehetősége nyílhasson arra, hogy művészetük növekedhessen, és hogy sokan lássák a történetek, és megértsék hogy a hatalom az hatalom. Ezért nyomtam meg a gombot.", mondta Wisin.

Ezután Torres jött: "Azt hiszem a zene tartozik neked, mert nehéz pillanatokban is ragaszkodtál a zenéhez. Úgy gondolom, hogy ez jó, és a zene most kezd el törleszteni. Ezért itt kell lenned.", mondta.

A döntésre várakozás közben Lalinak is sikerült megnyomnia a győzelem utolsó gombját anélkül hogy bármit mondott volna érzelmeiről. A könnyek közepette argentin társa ölelgette, és puszilgatta homlokát.

Lali elmesélte mit tesz mielőtt barátjával vidéken szexelne

2018.09.15. 15:07, Luna

A színésznő elmondta a részleteket, amikor meglátogatja párját General Villegasban.

Örömteljesen és mindig jó humorával beszélt Lali két éves kapcsolatáról Santiago Mocorrea-val. A színész-, énekesnő a Cortá Por Lozano műsor székében ült, hogy reklámozza új filmjét az Acusada-t, és elmesélte partnerével való intimitásuk részleteit.

"Van egy fóbiám a kutyákkal, megharapott egy amikor 14 éves voltam, a fenekem oldalán. És Santiagonak van...Nicole (Neumann) figyeljetek ide: a pasimnak 12 kutyája van. Minden kutya hatalmas, és ott vannak a mezőn." , kezdte Lali az utalást General Villegas-ra, ahol Santiago él.

"Amikor megyek, ő dolgozik és egyedül találom magam. Ha arébb megyek néhány métert 39-szer  kell átgondolnom, mert ha egy lépést teszek a fűben 12-en jönnek és egyedül vagyok. Ő 1 méter 93 centi , és kontrollálja őket, de engem megesznek. Képzeljétek, de azt kell mondanom jók és gyönyörűek. És hozzászoktam.",tette hozzá.

Aztán Veronica megkérdezte őt milyen az intimitás ennyi állattal: "Ketten vannak akik úgy alszanak, hogy ő a közelükben van. Én emberként kezelem őket 'mizu, jó éjszakát? Kimentek innen?'", mondta Lali. És amikor megkérdezték, hogy a kutyák az intimitás alatt a szobában vannak-e , akkor a válasza elsöprő volt. "Aj, nem! Milyen rondán néznének rád, ja ja ja. Nem, nem. Nem, akkor azt mondom 'Srácok...'", felelete nevetve.

Lali szexi produkciója, és véleménye a hamis szépségről

2018.09.15. 14:29, Luna

A színésznő a Gente magazinnak nyilatkozott, ahol mély beszélgetést folytattak a testre gyakorolt nyomásokról és kritikus képet festett erről a témáról.

Lali Espósito szerepel a Gente magazin legújabb címlapján miután bemutatkozott új filmje az Acusada, és nem került ki semmilyen témát.

Amikor megkérdezte az újságírót miben találja legnagyobb vonzerejét Lali nem habozott a válasszal: "Az emberek társadalmilag félnek attól akik. Olyan karaktert hozunk létre, akivel azonosulni akarunk. Kislányként mindig elmentem erre. Filmes és zenés szituációkban voltam, és sosem féltem viccet csinálni a fenekemből, és olyan helyzetekben mutattam meg magam amitől az emberek megmerevedtek. Nem értettem."

"És ez az ami a leginkább hízelgő: a szabadságom. Van valami szimpátia ebben, és szexszepil abban ami vagyok, és másokat befolyásolok vele. És van valami természetes bennem.", tette hozzá Lali.

Ami pedig a fizikai megjelenésre vonatkozik Lali megjegyezte: "Ami a fizikát illeti sokan dicsérik az ajkaimat. A Bocona családból származom."

De aztán mélyebb beszélgetést folytattak a témában: "Nem tudom, szeretem magam ahogy vagyok. Ezer darab van, amit hiszek, amin változtatnék, de nem reklámozom. A szépségnek hamis vélekedései vannak. Ismerek olyan embereknek akiknek nincsenek sztereotpiái a szépségről, de szépnek tűnnek a számomra a személyiségük miatt. Mivel sok fiatal követ vigyázok a témával, mert nem rendelkezik mindenki olyan személyiséggel,hogy azt kiabálnák 'Szeretem magam ahogy vagyok, és így vagyok boldog!'"

"Argentínában a súlyról is rossz az elképzelés. Amikor utazol rájössz, hogy szörnyű buborékban vagyunk. Változni akarunk, hogy jobban érezzük magunkat, tökéletesebben, de szeretnék kicsit ehhez hozzájárulni így azt javaslom, hogy legyünk valóságosabbak és barátságosabbak az esztétikai világgal. Azoknak akik az otthonukban fogyasztják a magazinokat, és úgy gondolják 'Nézd milyen szép!' hadd mondjam el, hogy ez annyira nincs így.", zárta le hitelesen.

Brava turné Santa Fe-ben

2018.09.09. 07:31, Luna

Lali tegnap este Santa Fe-ben, Argentínában lépett fel a Brava turnéval, ma pedig Rafaela-ban láthatják majd showját a rajongók.

Lali "Színészként soha nem a fizetésre mentem"

2018.09.06. 16:26, Luna

Az argentin színésznő Lali Espósito Velencébe érkezett az Acusada filmmel Gonzalo Tobal rendezésében, amely verseng az Arany Oroszlánért a Filmfesztiválon, és szerinte "színészileg nagyon érdekes volt", mert "soha nem a fizetésekre mentem".

Ez az első drámai szerepe, és Tobal filmjében Dolorest kelti életre, akit a legjobb barátnője meggyilkolásával vádolnak.

"A karakter előkészítése nagyon érdekes feladat volt, sokat kellett keresgélni és meg is találtam, igazán.", vallotta be Espósito a velencei Efe-vel készített interjúban.

"Úgy éreztem Gonzalo nagyon kitartó volt mellettem a próba felvételeken, ahol keresett, fáradhatatlan volt, megpróbáltam megérteni valakit, aki egy teljesen szétesett lélekkel és mély fájdalomban van azon túl, hogy megtette-e vagy sem."

Az Acusada egy fiatal nő meggyilkolásának tárgyalását követi végig, de bemutatja a fő vádlott családját Leonardo Sbaraglia és Inés Estevez szereplésével, akik próbálják megvédeni lányukat és magánéletüket a média megszállása miatt.

"Szerettem volna megérteni a pszihológiai részét, amikor ebben az állapotban van valaki, aki két éve a szobájába van zárva.", mondta a színésznő.

"Színészként nagyon érdekes volt számomra, soha nem a fizetésekre mentem. Teljes támogatottságot is kaptam színészileg és személyileg is Leo-tól (Sbaraglia), akinek a karakterének a legtöbb szála köthető Doloreshez."

Espósitonak, akinek több mint öt millió követője van Twitteren és Instagramon nincs a médiával efféle kapcsolata mint a karakterének.

"Gondoltam a világ olyan sokszínű, hogy a folyamatot nem éreztem munkának, ismert terepnek tudtam venni. Épp ellenkezőleg. - mondta. Kevésbé volt ismert, és nagyon messze volt a földtől ennyi fájdalommal, és ennyi bűntudattal."

Espósito rámutatott arra, hogy függetlenül attól, hogy Dolores bűnös e vagy sem "van egy bűntudata, ami rombolja az életét, a szerelmi kötelékei lebomlanak, a saját vágya hogy legyen valaki 21 évesen a karakterem. Egy pillanatra sem tudtam elviselni a média irányításának alapját."

"Tisztában kell lennünk azzal, hogyan használjuk fel a televízióban az elkövetett bűncselekményeket, hogyan fogyasztjuk el ezeket a történeteket, amelyektől szinte fanatikussá válunk. Amikor elmentek a barátaiddal grillt vagy barbecuet enni...és a beszélgetések ezekre az eseményekre vonatkoznak, és mindannyian beszélünk róla, úgy mintha csak a fociról beszélnénk."

"És Tobal forgatókönyve érdekesnek  tűnt, mert a kérdést magán és szakmai módon is kezelem.", magyarázta.

"Hirtelen megtestesül ez a fiatal lány, a szobájában minden fájdalom tetőpontjával...érdekes volt és a forgatás minden pillanatban nyomasztó volt."

 
Navigáció

Lali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn. 2018-ban megjelent új, harmadik lemeze Brava címmel és elindította Brava turnéját, láthatják a nézők a moziban az Acusada film főszerepében, valamint zsűrizik is a Talento Fox tehetségkutatóban....
Bővebben!
 
Projektek 2018

Mi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2018. március 5-től
Karakter? Reyna Russ


 

Mi? Acusada film
Mikor? 2018. szeptember 13-tól
Karakter? Dolores Dreier


 

Mi? Talento Fox tehetségkutató show
Mikor? 2018. augusztus 23-tól
Karakter? zsűritag

 

 

Mi? Új lemez: Brava
Mikor? 2018. augusztus 10.
 

 

Aktuális

 
Hányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
Elite

 

       12/9 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!