lali esposito°robertayflor.gp
Főoldal

Miami és New York

2018.12.05. 18:19, Luna

Lali néhány napja Amerikába utazott. Először Miamiban tartózkodott, majd New Yorkba ment, ahol jelenleg is tartózkodik, és a mai napon egy fotózáson is részt vett.

Qué Vas a Hacer? videoklip

2018.11.30. 17:03, Luna

Megjelent Ricardo Montaner Qué Vas a Hacer? című dalának videoklipje. A kisfilm két főszereplője J Balvin és Lali Espósito, akik egy szerelmespárt alakítanak benne.

Ezeiza repülőtér

2018.11.28. 17:55, Luna

Lali a mai napon a buenos aires-i Ezeiza repülőtéren szállt gépre. Az utazás előtt néhány rajongó fotózkodott vele. Hogy az énekesnő merre tart egyelőre nincs információ.

"Itt a nők ideje"

2018.11.27. 09:35, Luna

Az argentin énekesnő Lali Espósito zenei karrierjének legjobb pillanatában van.Legutóbbi lemeze, a Brava gyorsan népszerűvé vált Latin-Amerikában, és aranylemezzé vált, illetve nyolc dalát a Spotify a legnépszerűbbek közé helyezte. Ezen a lemezen olyan előadókkal dolgozott együtt mint Abraham Mateo, A.Chal, Pabllo Vittar és Reik.

A zenén kívül Lali hosszú karriert épített fel színésznőként is. December 7-én Mexikóban is megjelenik Gonzalo Tobal filmje, az Acusada, amelyben ő a főszereplő. A film már bemutatkozott a Torontói, illetve Velencei Filmfesztiválon is, ahol a jelöltek között szerepelt.

Mexikóban tett látogatása során beszéltünk a színész-, énekesnővel a munkájáról, a szórakoztató világban betöltött szerepéről, a felelősségéről mint közszereplő , valamint a latin-amerikai fiatalok befolyásolásáról.

- Az Acusada egy dráma, de te mindig boldognak látszol. Nehéz volt Dolores szerepét eljátszani?
- Igen, ez az első alkalom, hogy egy drámában játszottam szerepet. Dolores egy olyan lány, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta legjobb barátját , és a történet két évvel később kezdődik , ami elmondja a média történetét is a kialakult helyzetről. A film megpróbálja megmutatni a média szerepét az ilyen típusú esetekben, amelyeket mindannyian hallunk, elképzelünk. A fényképező a család egy rejtett tagja, és a dráma belemélyed az intimitásba is ebbe a szituációban. Argentínában három hétig ment a mozikban, amely nagyszerű eredmény egy nemzeti film számára.

- A Brava lemez sikeres volt. Miben különbözik a többi produkciótól?
- Ez az album más hangulatot éreztet , amely nagyon különbözik a korábbi kettő lemeztől. Pop énekesnő vagyok, és nem akartam elárulni a stílusomat oly móddal amit nem akarok. Megpróbáltam egy olyan albumot készíteni, amelyben játszhattam a hangokkal, anélkül, hogy elszakadtam volna a szuper-nőies poptól. Számos együttműködésem van a Brava-n.

- Az egyik ilyen együttműködés Pabllo Vittar, a brazil királynő akit Latin Grammy-re jelöltek. Felkérted őt, hogy illene a zenédbe?
- A Caliente olyan dal , amely átadja a bulit és a jó hangulatot. Vannak benne ötletek és dallamok Pabllo-tól és tőlem is. Az ötlet az együttműködéshez az volt, hogy megmutassuk együtt az energiánkat. Igazság szerint erre nem befogadásként gondoltam, azt hiszem régimódi így gondolni. Nyilvánvaló, hogy ő valami hatalmasat jelent Latin-Amerikának ma, és amikor Brazílián áthalad, de a valóság az, hogy szeretem, ezért hívtam fel.

- Mikor volt az utolsó alkalom, hogy úgy érezted keményebben kell próbálkoznod, hogy nő legyél?
- Mindig az életben. Ilyennek emelnek ki minket. Mint lányok engedélyt kérünk még a véleményünk kifejezésére is, és felnőttként megértjük , hogy másképp gondolkodunk, és saját módon keresünk dolgokat. De a zeneipar is macsó; sok nő macsó, és mások nem értik, hogy a feminizmus nem gyűlöli a férfiakat. Nem értettem a feminizmust öt évvel ezelőtt, de elkezdtem megtanulni és megérteni.

Lali szenvedélyes csókja Santiagoval

2018.11.27. 08:50, Luna

Az énekesnő Instagram Stories-ban osztott meg egy videót, amelyben feltárta szenvedélyes kapcsolatukat szerelmével.

Azóta, hogy kiderült szerelmük Lali Espósito (27) és Santiago Mocorrea (32) többször osztottak meg olyan bejegyzéseket, amelyek jellemzik egymás iránt érzett szeretetüket és romantikus kapcsolatukat...De most minden eddiginél jobban!

Az énekesnő egy vicces videót posztolt arról ahogyan nagyon szenvedélyesen megcsókolta párját. Ekkor a kamera megfordult és megjelent Andrés Astudillo , aki megcsókolja a levegőt utánozván a tinibálványt.

 
Navigáció

Lali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn. 2018-ban megjelent új, harmadik lemeze Brava címmel és elindította Brava turnéját, láthatták a nézők a moziban az Acusada film főszerepében, valamint zsűrizett is a Talento Fox tehetségkutatóban....
Bővebben!

 
Projektek 2018

Mi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2018. március 5-től
Karakter? Reyna Russ


 

Mi? Acusada film
Mikor? 2018. szeptember 13-tól
Karakter? Dolores Dreier


 

Mi? Talento Fox tehetségkutató show
Mikor? 2018. augusztus 23-tól
Karakter? zsűritag

 

 

Mi? Új lemez: Brava
Mikor? 2018. augusztus 10.
 

 

Aktuális

 
Hányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
Elite

 

       12/9 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto