lali esposito°robertayflor.gp
Főoldal

Jön Lali Espósito a Sandro De América-ban

2018.03.14. 14:24, Luna

Lali Espósito ma este érkezik meg a kisképernyőre mint Tita Russ, akinek Gitano-val lesz románca a Sandro sorozatban.

Mint Susana Gimenez karakterében is, akit China Suárez alakított itt is megfigyelhetőek a kinézet esztétikai különbségei, mint például a hajhossz és a frizura. Látni fogjuk ahogyan Lali karaktere visszatér szenvedélyéhez a színészethez, és később Alberto Olmedo felesége lesz.

Katy Perry koncert

2018.03.12. 08:48, Luna
Címkék: hír katyperry 2018

Lali tegnap este második alkalommal volt Katy Perry előzenekara Buenos Airesben.

Az énekesnő a következőket írta az Instagramon:

"Váó! Második alkalommal van a zeném a színpadon....nem tudom hogy köszönjem meg ezt a meghívást,ezt a nagy lehetőséget! Micsoda megtiszteltetés, hogy énekelhettem a közönségnek a gyönyörű városomban 🇦🇷 @katyperry CSODÁS vagy és annyiiiiira kedves! Ahogy mondtad találkozunk egy másik show-n 🌹❤️ "

Lali Espósito elmesélte milyen mielőtt színpadra lép

2018.03.08. 08:26, Luna
Címkék: hír fordítás 2018

Az énekesnő megmutatta elkészülési folyamatát a show-i előtt.

Lali Espósito (26) karrierje és szépsége miatt mind hazai, mind nemzetközi részeken bemutatja tehetségét. Hűséges a közösségi hálókhoz, és tinibálványként sem fél attól, hogy megmutassa milyen ő valójában.

Az egyik show előkészületei közben Lali megosztotta lépésről lépésre a folyamatot: "Milyen szép, kérlek! Hahaha.", mondta humorosan az egyik videóban, amelyet Instagram Stories-ba töltött fel, és némi karika látszott a szemei alatt.

"Feltöltöm ezt, és bemutatom a valóságot az embereknek. Rossz, hogy így mutatom magam? Valódi nő vagyok.", tette hozzá nevetés közepette egy törölközőbe csomagolva, miközben azon gondolkozott milyen ruhákat vegyen fel a show-ra.

Caras magazin: "Van egy angyalom, aki kísér"

2018.03.01. 13:40, Luna

Lali Espósito Miamiban

South Beach-en Lali megigéz minket karizmájával és érzékiségével. Kiválasztotta a Fox zsűrinek új tehetségkutatójukba, és készíti új lemezét, ami ebben az évben fog megjelenni a 3 Música termelésében. Több mint 10 millió követője van a közösségi oldalakon, és nagy szerelemben vannak párjával, a zenei producerrel, Santiago Mocorreával, aki tanácsokkal látja őt el.

Reggel tíz óra van, és a Nap is felkelt Miamiban. A téli Floridában 18 fok van, és a szobából látszik Faena Beach, és éppen Lali Espósitot (26) készítik elő az exkluzív Caras interjúra együtt a stylistjával és barátnőjével, Maru Venancioval. Az arca nem ismeri a fáradtságot. Néhány órával napfelkelte után érkezett meg a városba, és a mosoly egyre csak nagyobbodott az arcán miközben mindenkit üdvözölt, akivel összetalálkozott útja során. "Az álmaim egyikét teljesítem: osztozok egy csatornán Homér Simpson-nal." , ünnepel nevetések közepette a művésznő, aki azért utazott, hogy bemutassa új Fox-os műsorát Latin-Amerika számára...A Talent Show-t, ahol zsűritag lesz. "Mindig célom volt, hogy résztvegyek egy nagy projektben, ami olyan embereket támogat, akik fejlődni akarnak énekesként. Nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt, hogy felfedezhetek valakit, aki a zeneiparban dolgozhat. Bátorítjuk a tehetségeket, hogy megmutassák nekünk amit hoztak.", tette hozzá az énekesnő.

- Mikor vetted észre, hogy a zenéből akarsz élni?
- A tudatomban korán. Elkezdtem színészkedni 10 évesen, és 13 évesen megértettem, hogy nekem ezért fizetnek. Kis híján önálló személy lettem, aki segíthetett az otthonának a gazdálkodásban. A turnék és előadások során szerzett tapasztalatokkal a Teen Angels-szel beleszerettem ebbe a világba. Saját zenét akartam csinálni, és elindulni mint énekesnő. Minden lassan haladt, mint amikor valaki meglátogatja a barátait, hogy megmutassa nekik néhány dalát. Szerettem volna hallani a 3Música visszajelzéseit, akik elkészítették a lemezeimet később, Ez egy olyan csapat, ahol sok a szeretet, tisztelet és társaság. Így született meg az első albumom az A Bailar. Ez felnyitotta a tudatomat, sok tudást adott nekem arról, hogy milyen egy saját show. Túltettem magam a gazdasági részen, azt akartam, hogy benne legyenek a saját ötleteim, a lenyomatom. Van valami nagyon őszinte dolog, amit a műsoraimban mutatok meg. A művészi univerzumban teljesen meztelen vagyok a színpadon, és megoszthatom a lényeget, vagy bemutathatnék egy műanyag karaktert. A megjelenésen és az egész játékon túl fejlődöm művészként, és szuper őszintén igyekszem megmutatni azt aki vagyok. Valójában a legutóbbi lemezemet Soy-nak hívják, mert ezek a dalok rólam szólnak.

- Ebben az életformában alapvető szereplő az anyukád, María José, aki átölel téged a show-k előtt...
- Igen, nyilvánvalóan együtt az apukámmal Carlos-szal, a testvéreimmel Ana Laurával és Patricioval. De, bár meghallgatom a belső köröm minden véleményét a végső döntés mindig az enyém, mert nagyon ösztönös vagyok a dolgaimban. Sokszor igen látványosnak hangzik egy javaslat, de ha nem érzem magaménak nem csinálom meg.

- Mik a projektjeid 2018-ra?
- A középpontban az új lemezem megjelenése lesz, ahol összefésüljük a popot elektronikus hangzásokkal és a latin világgal. Ez az első alkalom, hogy magam nyitottam meg a munkát és kezdtem más kompozíciókat felvenni. Vannak dalszövegek amelyek nem az enyémek, és ez izgatottá tesz: kihívás számomra hogyan értelmezem őket. Remélem az emberek befogadják, mert nagyon boldog voltam mikor csináltuk. Ez az anyag új turnét hoz. Szeptemberben lesz a premierje Gonzalo Tobal filmjének: ez egy dráma, amiben a karakteremet gyilkosággal vádolják. Bár szeretem a televíziót mostanában kimaradt, mert testileg nem vagyok képek mindent csinálni. Amikor az Esperanza Mía-ban is szerepeltem, és mentek a show-im is hat kilókkal lettem kevesebb. Szép munka volt, nagy népszerűségnek örvendett, amit több generációnak átadhattam, de megviselt engem.

- Mi okozza azt, hogy ennyi követőd van?
- Nem gondolom, hogy sokat tennék ezért, ez olyasmi ami csak történik, de tetszik. Az agyam nem képes felfogni, hogy 4-5 millió ember követ az utamon, és nézi amit csinálok. Nem is beszélve azokról az emberekről, akiknek ennél is több követője van. Az én esetemben nagyon jól ismerem az empátiát a karrieremben. Sok ember látta a növekedésemet kiskorom óta, családiasan közelítek meg mindent: nem csak a fiatalokat, hanem a szülőket és a nagyszülőket is, akik ismernek engem, és kifejezik elismerésüket. Természetesen bánnak velem. Néha alábecsülik a közönséget, pedig szerintem rájönnek ha valami valódi vagy hamis.

- A kritikákon hogy lépsz túl?
- Kislányként megértettem, hogy nem kell minden kritikát felvennem, ha nem építő jellegű. A közösségi hálókon csak húsok vagyunk, sokan a saját frusztrációjukat vetítik ki, és nincs határa az agresszivitásnak. Vannak barátaim a médiából, akik szomorúak lesznek az agresszió miatt. Nem foglalkozom a 'B oldal'-lal a közösségben, mert soha nem fogok mindenkinek tetszeni a világon: egyszer volt egy fotó amin nevettem, kommentben volt akinek tetszett, volt aki pedig anorexiásnak titulált. Én a zeném terjesztésére koncentrálok, és a rajongóimmal való kapcsolatra. Tudni kell használni a közösséget.

- Milyen egy napod?
- Egy zűrzavar. (Nevet.) Soha nincs ugyanolyan napom. Tegnap otthon voltam, és ma Miamiban vagyok fotókat készíteni. Később egy hivatalos prezentáción leszek az új projektemről a Fox-szal. Ha van egy sajátosságod, annak köze van a sok utazáshoz, és a napok hasonlítanak abban, hogy te vagy a figyelem középpontjában. Ebben az értelemben szeretem ezt. Azt hiszem a legtöbb időmet a nevem hallgatásával töltöm, olyan emberekkel akik arról beszélgetnek amit csinálok, akik azt mondják nekem, hogy a gyerekeik és unokatestvéreik szeretnek engem. És ez valami csodálatos, hogy vannak olyan pillanatok, melyek megtörik a rutint. Szeretem mások zenéjét, nagyon nyitott vagyok: szoktam hallgatni mindent bolero-tól a hip hop-ig. A gépen Camila Cabello-t hallgattam. Szeretek könyveket olvasni vagy csevegni a barátaimmal olyan kérdésekről, melyek a művészetemet érintik. A otthonomban nem vagyok egyedül. Vannak kirakva képek a párommal, az unokaöcsémmel, a testvéreimmel, a szüleimmel, de nincs őrült poszter magamról.

- Hogyan éltek a pároddal, Santiago Mocorreával (33) úgy, hogy te művész vagy?
- Boldogan, rendben, ő a legjobb módon kísér engem. Több mint egy éve vagyunk együtt, és jön velem a showkra amikor csak lehetséges, mert sokat dolgozik a saját területén General Villegas-ban. Zeneszerzőként kapott munkát, és nagyon tiszta: minden demó ami készít átmegy a füleimen, és mindig objektív és építő jellegű véleményt ad nekem. Nem beszél nekem hazugságokat: "Milyen szép, szerelmem!" De sugallja: " Figyelj ide, mondj a srácoknak dolgokat az életről." Imádok rá hallgatni, mert sokat tud a zenéről. Megérti a nyilvánosságot, de egy kicsit szégyelli magát, amikor fotóznak, mert ő nem teszi ezt.

- Szerelmes vagy belé?
- Belé, az egyszerűségébe, mindenbe. Vonzott az őszintesége, nem viselt maszkot, semmi ilyesmi. Kezdettől fogva átlátszó volt a kapcsolatunk, azok voltunk egymással. Ez hozott minket össze, és szerettünk egymásba. Sok hamisságot látok az emberekben, akik közelednek hozzád, és amikor találsz valakit aki ilyen tiszta, akkor valami működik. Az, hogy vele vagyok megnyugtat, és a földön tart.

- El tudod képzelni, hogy összeházasodtok és gyermekeitek vannak?
- Nem vagyok annyira Susanita, sosem terveztem esküvőt az álmaimban. Gyerekként labdáztam, egy másik bolygón jártam, és anyukám azt mondta: 'Furcsa kislány vagy.' Nagyon független voltam. Természetesen a jövőben szeretnék Santival élni, de nem hagyományos házasságban. Lehetséges, hogy ez később fog bekövetkezni, így élni, feleségnek lenni, és sok gyermeket nevelni. De nagyon nyugodtak vagyunk ezzel kapcsolatban. Jól vagyunk így, és amikor felmerül a vágya más dolgoknak, megbeszéljük és megtesszük.

Lali beszélt az eszméletvesztésről, amit a vonzereje hoz elő: "Amit a leginkább dicsérnek a melleim." , viccelődött az interjú végén, és minden felébredt a nevetésétől, miközben a pincér meghozta limonádéját. Soha nem tervez túl sokat, mert az élet megteszi helyette. Soha nem csinál olyat ami nem képviseli, és nem dolgozik olyan valakivel aki nem jó ember a tehetségét félretéve. "Kislányként boldognak éreztem magam. Tudtam, hogy van egy angyal, aki kísér engem, de nem maradtam ezzel egyedül: tartósan szerencsés voltam a támogatásával. Köszönettel is tartozom, és sokat kérdezek az univerzumtól. Elkötelezett vagyok a sorsom iránt, és hogy a dolgok jó irányba haladnak.", mondta az énekesnő, aki karácsonykor ingyenes showt adott adományokért cserébe az otthonokban élő gyermekek számára. "Buenos Aires déli részén születtem, távol minden tanulmánytól.Erről a helyről szeretnék beszélni, és megnézni a Talent Show résztvevőit.", tette hozzá az énekesnő.

Latin Grammy Acoustic Sessions 2018

2018.02.28. 12:42, Luna

Lali február 27-én a Latin Grammy Acoustic Sessions rendezvényen vett részt Buenos Airesben. Az énekesnő egy igazán színes, flitteres ruhát viselt az eseményen.

 
Navigáció

Lali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn...
Bővebben!
 
Projektek 2018

53.jpgMi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2018. március 5-től
Karakter? Reyna Russ


 

Mi? Acusada film
Mikor? 2018. szeptember
Karakter? Dolores


 

Mi? La Voz Argentína
Mikor? 2018
Karakter? zsűritag

 

 

Mi? Új lemez: Brava
Mikor? 2018. augusztus
 

 

Aktuális

 
Hányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
Elite

0143c9b.jpg

34.jpg 35.jpg

 59.jpg 03.jpg 02.jpg

26.jpg

04.jpg 04.jpg 04.jpg

       12/3 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt