lali esposito°robertayflor.gp
Főoldal

Brava turné Mar del Plata-n

2019.01.15. 15:51, Luna

Lali tegnap Mar del Plata-n az AcercArte-ban lépett fel a Brava turnéval a Verano en la Provincia fesztivál keretein belül. A koncertet megnézte egyik legjobb barátnője, a híres argentin modell, Mery del Cerro és kislánya, Mila Bouquet is. Az énekesnő ezúttal 50.000 ember előtt énekelt.

A koncert teljes egészében megtekinthető a Youtube-on.

Majo Riera megszólalt arról, hogy lánya Lali rendezőként debütál

2019.01.11. 15:07, Luna

A színésznő anyja a producere a La Suerte de Loli sorozatnak, és elmondott a Clarínnak minden részletet a forgatásról. Emellett megszólalt a Thelma Fardín Juan Darthés elleni témáról is.

Ez az első interjúnk egy média kommunikációssal, és próbáljuk kiemelni. Míg Majo Riera a Cinematicá Films gyártója és tulajdonosa, Lali Espósito (27) édesanyja, és lányának majdnem minden videoklipjét ő készíti el, de most más idők jönnek.

Az üzletasszony elhagyta karrierjét az orvosi pályán Lali karrierjének kezdetén, hamarosan pedig a Natpe 2019-en a Nemzetközi Televíziós Vásáron mutatkozhat be első fikciós projektjével, aminek lánya a rendezője.

A La Suerte de Loli-ról van szó, amely jelenleg a finanszírozást keresi.

"El akarjuk adni a formátumot vagy kapni szeretnénk finanszírozást. Már vannak emberek, akiket érdekel a megvásárlása , és ebben az esetben a termelés a vásárlók kezébe kerülne, de továbbra is segítenénk a gyártásban Erika Halvorsen-t.", magyarázta Majo a Clarínnal folytatott beszélgetésben.

A minisorozat főszereplői Mónica Antonópulos , Carolina Ibarra, Florencia Otero, Ezequiel Rodriguez és Alejo García Pintos. Loli történetét meséli el, aki egy 40 éves nő és bandákat menedzsel, és nem akar anya lenni, de legjobb barátnője halála után neki kell gondoskodnia a nő gyermekeiről.

- Hogyan jött létre a projekt?
- A tavalyi év végétől más dolgokat akartam csinálni, ami nem kapcsolódik a zenéhez. Elkezdtem keresni és találkoztam Lorenával. Amikor megmutatta nekem a projektet javasoltam, hogy a történetnek legyen egy humoros oldala, ne pedig egy rózsaszín regény legyen, és ott kezdődött minden.

- És Lali mikor csatlakozott?
- Tudtuk, hogy Lali megtudná adni neki a humort, amit keres, és megmutattam neki a projektet. Tetszett neki, de amikor elmondtam neki, hogy azt akarom, hogy ő rendezze azt mondta: 'Nem anya, én nem irányítok más színészeket...' Kicsit elbizonytalanodtam, de amikor beszéltünk Erikával és Monicával végül meggyőztük.

- Mikor készült el a trailer?
- Két nappal ezelőtt fejeztük be a forgatást, és most a vágási folyamatban van. Két nap volt decemberben és januárban. Minden Buenos Airesben történt, egy Benavídez-i házban, egy bárban és egy brit temetőben.

- Milyen tapasztalatokat szereztél az eredménnyel?
- Sok minden természetes volt. Akaratunk nélkül történt. Mindannyian szuperül összekapcsoltuk a gondolatainkat, és Lali és Mónica között remek volt a kémia. Amikor befejeztük megkérdeztem a lányomtól mit gondol a rendezői szerepről és örült neki.

'A La Suerte de Loli anyukám, Majo projektje, mint gyártó Loli Miraglia-val, a másik gyártóval. Ez egy női projekt, szeretem ezt, és segítettem nekik a rendezéssel. Ez egy hihetetlen történet.' - mondta Lali.

Aktív feminista, és a színésznő tagja az Actrices Argentinas csoportnak, amely kísérte Thelma Fardínt (26) a Juan Darthés elleni ügyben, amely 2009-es Patito Feo turnén történt.

A délutánon amikor Thelma és több középkorú színésznő sajtótájékoztatót tartottak a színész elítéléséről Lali és anyukája is jelen voltak.

- Hogy élted meg azt a pillanatot?
- Mindig azt mondom bele kell magad helyezned a másik cipőjébe. Thelma anyukájának a helyébe képzeltem magam, és el sem tudom képzelni mi történhetett vele. Akkoriban folyamatosan rajta gondolkodtam, és nem bírtam abbahagyni a sírást.

- Mit gondolsz Fernando Burlando szavairól, aki Alfredo Casero-hoz hasonlóan megkérdőjelezte Thelma szüleit, amiért ilyen távoli országba utazáskor nem kísérték el a lányukat?
- Nem gondolkozom mások mondásain. Csak azt mondom, hogy ez bárkivel és bárhol megtörténhet. Mutassuk meg a női és férfi áldozatokat.

- Mint anya tettél különleges óvintézkedéseket, amikor Lali fiatalabb korában utazott?
- Szerencsére mindig kísértem, mindig vele voltam. Az egyetlen alkalom amikor nem utaztam vele az első útja volt, mert egyik napról a másikra történt. Véget ért a Rincon de luz, elkezdődött a Floricienta, és ez egy egyhetes utazással járt. Ő akkor 12 éves volt. Nem éltem át rosszat, de amikor visszatért attól a pillanattól kezdve úgy éreztem el kell vele mennem, és ezt 18 éves koráig csináltam.

- Miért érezted, hogy el kell őt kísérned?
- Őszintén szólva ezek a dolgok (jogsértések) soha nem jutottak eszembe. A személyzetnek mindig egy teljes emeletet adtak a hotelekben, és minden ajtó nyitva állt. Nagyon családias volt a légkör. Mi anyukák összeültünk a srácok kártyáztak, de szükségem volt rá, hogy amikor Lali lejön a színpadról emlékeztessem a valóságra , amikor egy másik országban volt, annyi emberrel körülvéve.

Lali új kihívása

2019.01.11. 13:44, Luna
Címkék: 2018 hír fordítás

Bemutatja fikcióját Miami-ban rendezőként

A színész-, énekesnő irányította a sorozat pilot-ját, melynek főszereplője Mónica Antonópulos és Miamiban is bemutatásra kerül.

Az SDO Entertainmenty Cinemática Films a Natpe Miami-ra utazik, amely 2019. január 22 és 24 között kerül megrendezésre elkezdve ezzel az évet a legnagyobb audiovizuális tartalommal. A Natpe az egyik legfontosabb a piacon ha szórakoztató üzleti tevékenységekről van szó. Itt Európa, az Egyesült Államok és a LATAM piacai egyesülnek.

Az ügynökség bemutatja az elkészített projektjüket, és saját termelését a 'La Suerte de Loli'-t, ami egy fantasztikus vígjáték fikció. A trailerből kiderült, hogy Mónica Antonópulos játssza a főszerepet, és a jól ismert színésznő Lali Espósito a rendezője.

A történetet Erika Halvorsen írta, aki többek között a bestsellerré vált 'El Hilo Rojo' szerzője is. Nicolás Gorla volt a felelős az anyag fotózásáért. A trailer résztvevői a Mooney testvérek, Ian és Valentina, Carolina Ibarra, Florencia Otero, Ezequiel Rodriguez, és különleges részvételt kapott Alejo Garcia Pintos is.

Loli élete megváltozik azon a napon, amikor legjobb barátja meghal, és örökségként megkapja az elhunyt gyermekeit. Lolinak át kell mennie legjobb barátja elvesztésén, miközben örökölt családja útját egyengeti.

Loli zenészek menedzsere, szabad, bohém és független nő. Sosem akart anya lenni, és mindig gondoskodott arról, hogy kifejezze az anyaság felé érzett fóbiáját. Barátnője, Carolina ráhagyja gyermekei felelősségét Lolira, aki nem tudja hogyan kell ezt csinálni, és ez őrült helyzetekhez vezet. Carolina vágya a valóságban meteorit Loli számára, és innen kezdődik egy vidám történet.

Festival de la Cereza

2019.01.11. 09:10, Luna

Lali a tegnapi napon a Festival Nacional de la Cereza-n vett részt (Nemzeti Meggy Fesztivál) Argentínában, ahol színpadra lépett a Brava Turnéval.

La Suerte de Loli forgatás

2019.01.10. 15:40, Luna

Megjelent néhány új fotó a La Suerte de Loli című minisorozat forgatásáról, melynek rendezője nem más mint Lali.

 
Navigáció

Lali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn. 2018-ban megjelent új, harmadik lemeze Brava címmel és elindította Brava turnéját, láthatták a nézők a moziban az Acusada film főszerepében, valamint zsűrizett is a Talento Fox tehetségkutatóban....
Bővebben!

 
Projektek 2019

Mi? Brava Turné
Mikor? 2018-2019

 

 

Mi? La Suerte de Loli minisorozat
Mikor? 2019.
Feladat? Rendező

 

Aktuális

 
Hányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
Elite

 

       12/9 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!