lali esposito°robertayflor.gp
Főoldal

Lali az abortusz legalizálásáról

2018.07.10. 15:08, Luna

"Amikor az emberek kifejezik magukat, azt meg kell hallgatni"

Az énekesnő interjút adott, melyben mesélt karrierjéről és a feminista mozgalom iránti elkötelezettségéről.

Egy hónappal a Brava Turné kezdete előtt, amellyel új lemezét fogja bemutatni Lali Espósito interjút adott Marcelo Longobardinak a spanyol CNN-en az En Diálogo con Longobardi műsor keretein belül, ahol mesélt karrierjéről, valamint olyan témákról mint az abortusz és a feminista mozgalom iránti elkötelezettségeiről.

Ekkor az újságíró az énekesnő egy olyan nyilatkozatára hivatkozott, ami néhány éve vitás helyzetbe sodorta őt, ugyanis azt mondta: "sem feminista, sem macsó beállítottságú nem vagyok", és Lali kihasználta az alkalmat, hogy világossá tegye álláspontját: "Nem arról van szó, hogy melyik oldalon vagy, hanem hogy mit védek. És ez nem rendelkezik címmel; ez a tiéd, a te ötleted, hogy valamivel hozzájárulj a társadalomhoz, amelyben mozogsz, amelyben élsz."

"Természetesen ez feminista, ezt akartam mondani. Évekkel ezelőtt kezdődött, és most hogy kicsit idősebb vagyok beszélek feministákkal, nőkkel akik értik ezt a mozgalmat, és elmondták nekem mi ez a szó, amit talán félreértelmeznek. És elkezdtem megérteni, hogy ez egy olyan mozgalom, amely mellett évről évre elkötelezem magam. és megértem. Nagyobb vagyok tőle, és érdekel milyen jövőben lesznek a gyermekeim, és elsősorban fontos tudni hol tartunk szociális szinten. Számomra nem számít, de nem vagyok idegen ebben. Eldönthetem milyen országban éljek.", biztosította.

Az abortusz legalizálását bevezető törvényjavaslatot illetően, melyet ismételten támogatott Lali kifejtette: "Felfoghatatlan számomra, hogy megértsem miért kérdés ez a közegészségügyben, meg kellene érteni, hogy már nem nagymamám korában élünk . Már lehetőségünk van hangot vagy szavazatot adni."

"Azt hiszem mélyen belül arra vágyom, hogy egy kevésbé képmutató világban legyünk, ahol nem rejtenek el olyan gondokat vagy kérdéseket, amelyek az egészséggel vagy a jóléttel kapcsolatosak, ahogy ez ma is történik. Remélem, hogy olyan világban élhetek, amely a legtoleránsabb mindenben; szexualitásban, döntésekben, a jogok tekintetében mindegy, hogy az férfi vagy nő. És különösen egy boldogabb világban. Van egy gyönyörű világunk, nem a világ a rossz, hanem az evolúció. Az emberek ebben a borzasztó világban azt mondják "semmit se tehetünk", de azt hiszem mindig a legjobb felé kell menni. Szóval ezt kívánom a gyermekeimnek."

Még nincs hozzászólás.
 
Navigáció

Lali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn. 2018-ban megjelent új, harmadik lemeze Brava címmel és elindította Brava turnéját, láthatták a nézők a moziban az Acusada film főszerepében, valamint zsűrizett is a Talento Fox tehetségkutatóban....
Bővebben!

 
Projektek 2018

Mi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2018. március 5-től
Karakter? Reyna Russ


 

Mi? Acusada film
Mikor? 2018. szeptember 13-tól
Karakter? Dolores Dreier


 

Mi? Talento Fox tehetségkutató show
Mikor? 2018. augusztus 23-tól
Karakter? zsűritag

 

 

Mi? Új lemez: Brava
Mikor? 2018. augusztus 10.
 

 

Aktuális

 
Hányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
Elite

 

       12/9 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto