lali esposito°robertayflor.gp
04.pngNavigáció

05.pngLali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn...
Bővebben!

06.png 07.png 08.png 09.png

 

Főoldal

Kéz a kézben Lali Espósitoval

2017.08.12. 08:47, Luna

"A nők azt mutatják egyre erősebbek, de még mindig van közöttük erőszak, amit fel kell számolni."

Az argentin művész a lehető leggyorsabban növekedett az elmúlt évben, és most meglátogatta a Ciudad-ot, és alaposan kibeszéltünk vele mindent.

37.jpg

Sárga nadrág, fekete crop top, kabát, hullámos haj és a jellemző smink. Lali Espósito (25) így lépett be a Ciudad szerkesztőségébe, és senki sem tudta megállni, hogy ne nézzen rá.

Mosolygós, barátságos, és hajlamos sokat beszélni. A színész-, énekesnővel fél órát beszélgettünk. És egy bókkal indított a webhellyel kapcsolatban: "A legjobbak a Ciudad-os barátaim. Ők vannak leginkább mindig velem." Aztán jöttek a különböző témák. Az összesre választ adott az argentin művésznő, aki az elmúlt évben a lehető leggyorsabban növekedett.

- Teljes promóciót végeztél az új daloddal, az Una Na-val. Mit jelent a cím, és hogyan éri el az embereket?
- Úgy, hogy nem beszél a problémákról, ha ha. Amikor hallják a dalt hamar rájönnek: ez egy horgony, amit nevezhetünk a zene "horgonyának", fülbemászó, és ez esetben van egy kis játék az 'Una Na y otra vez'-zel. Kitaláltam neki ezt a címet, mert nem akartam olyat ami már sok más dal címe is. Úgy éreztem ez rövid, aranyos, más. Minden dalom hasonlóan kap címet, és ez esetben azt tapasztaltam , hogy szép és édes, mint maga a dal. A klip néhány hét múlva érkezik, igazán igényes és nagyon elégedett vagyok a dallal, például ha az emberek azt mondják még sosem hallották a zenémet, és elkezdik hallgatni az Una Na-t, és ez annyira szép, van egy új közönség.

- A párodnak, Santiago Mocorreának (34) szentelted?
- Igazából nem szenteltem Santinak, ez egy dal a szerelemről, de mint  mindig van köze hozzám. Ez a történet nem csak az enyém, de utal arra hogyan érzem ma magam, ez egy olyan dal, ami nagyon szépen elmondja, amit most érzek. Sőt, úgy látom a dal képeit, hogy egy terület a szabad ég alatt, boldog érzéssel, nappal, levegővel, ez az, amit a dalszöveggel is közvetíteni akartam. Elkezdtem dolgozni, és nyilván köze van az érzelmi állaptomhoz a barátomnak.

- Mit mondott Santi, amikor meghallotta?
- Ő hópehely. Emellett természetesen a barátom tanúja volt a dal teljes alkotói folyamatának, hiszen én vittem a csupasz dalszöveget Miami-ba, amikor elmentem promotálni a Soy-t, és amely során dolgozhattam egy stúdióban a kubai zeneszerzővel Andy Clay-jel és Peterrel, az egyik produceremmel. És mikor dolgoztunk a stúdióban akkor találtuk ki ezt a hangzást. Santi átélte a folyamatot, és tudom, hogy a végén boldog volt.

- Ő is sokat tud a zenéről, hiszen hangmérnök és zenei producer...
- Igen, sokat tud, szinte mindent, mert ismeri a műszaki dolgokat, és ezt nem lehet elmondani bárkiről.

- Dobott be néhány stílust, hogy "nézd ezt az apróságot, ez nem lenne jobb így"?
- Igen, mindig. Azt mondta: "Hé, ez...", és ráébresztett dolgokra. Ő tudja, tudja. Őszinteség mindenek felett, ha van valami mondanivalója, akár jó vagy rossz mindig elmondja, és szeretem ezt benne.

- Visszatérve a dalok inspirációjára, a Boomerang-ra a Soy lemezről. Van benne egy rész, amiben ezt mondod: "Minden amit tettél, hogy elvesztettem az naívságomat." Ez a rész rólad szól?
- Az egész dal, ha ha. A Soy lemez teljes egészében rólam szól, de ha elkezded hallgatni a dalszövegeket vannak, amik túl személyesek, mások pedig nem annyira. A Boomerang-nál úgy éreztem ostromolnak a közösségi hálózatokon, az emberek rosszindulatúak, sok hazugsággal rólam, és így valósult meg ez a dal. És tudom, hogy ezzel a témával rengeteg ember tudja sajátjának érezni a dalszöveget, azon túl, hogy én is. A koncepció: úgy éreztem ott kell lennem másokkal, akik ugyanezt érzik. A közösségi hálózatok kemények, bárki mondhat dolgokat, tudom milyen küzdeni, amikor valaki totálisan rosszindulatú, és ezernyi történetet kapcsolhatnánk ehhez a dalhoz. Egy időben nagyon sok volt felém a média figyelme, és az emberek keresztbe akartak nekem tenni.

- Egy kicsit naiv voltál ebben a tekintetben?
- Nem, nem vagyok naív, de ha azt mondom "naív" az egy tiszta dolog, azt jelenti nincs rossz a másikban. Vannak dolgok, nyilván. Megváltozott az életem, új munkám lett, minden. És a Boomerang kifejezi ezeket a helyzeteket a mindennapi életben.

- Megoszthattad a színpadot Katy Perryvel, Juan Manuel Serrattal, Ricky Martínnal, hogy csak néhányat említsek. Kit szeretnél most, és milyen meglepetés lesz november 3-án és 10-én a Luna Parkban?
- Lesznek meghívottak, természetesen. Ne akard, hogy megmondjam kik, de helyiek és luxus lesz. Olyan emberek akikkel még nem énekeltem.

- Versenytársként tekintesz Tini Stoessel-re?
- Nem őrültem meg! Vele, nem őrültem meg. Zéró. A legkevésbé sem. Soha nem éreztem, hogy képviselnem kellene ezt a rivalizálást. És vele semmiképpen. Először is nincs közöttünk probléma, másodszor egy időben ez volt a legtöbbet feltett kérdés a közösségi hálókon a rajongóktól. De az az igazság, hogy ez soha nem létezett, és nem lehet összehasonlítani engem, imádom, ő egy világsztár, és szép. Nem érdekel semmilyen rivalizálással kapcsolatos szituáció.

- És más színésznőkkel, akik dalt adnak ki, például Jimena Barón?
- Persze, ő énekel. Éreztem a bátorságot abban az időben, amikor kijött a szóló lemezem az A Bailar, akkoriban a pop még nem volt annyira fejlett (pedig sok a pop művész hazánkban) a csapatom biztatott engem...Megtettem a lépést, próbálkoztam a producerekkel és a hangzással. Sok színésznő és énekesnő adott nekem erőt, akiknek szerettem a zenéjét. Talán ma már úgy érzem magam mint egy aszfaltozott úton. Elismerem, hogy bátorság volt, mert emlékszem szorongtam amiatt ami történt, és imádom, hogy sok művész ma már úgy érzi, hogy teljes és sikerült. Ez nagyszerű. Üdvözöltek, és csinálom a sok popot.

A hét folyamán Lali nyilatkozott a Gente magazinnak egy interjúban , melyben beszélt viharos szakításukról Mariano Martínezzel (38), és hozzátette: "Mielőtt elkezdtem járni Santival, randiztam egy nagyon híres, fontos valakivel. És nagyon jól ment. De észre lehetett venni, hogy ez nagyon rövid volt, mert óhatatlanul is ismertek vagyunk. De nem voltak illúzióim: a részletek meghalnak velem."

- Most Santi barátnője vagy, de előtte egyedülálló voltál. Kaptál sok Instagram üzenetet hírességektől, például?
- Na-na. Viccet csináltok abból, hogy randiztam egy hírességgel. Nem, nem történt semmi. Ha egyedül vagy természetes a helyzet, hogy több ember hív meg randizni, habár ez relatív, mert mindenki ajánlotta fel, de hé egyedülálló voltam.

- Majd jött a rejtélyes szerelem?
- Semmi, nem volt ilyen. Csak azt öltözőben mondtam: "Nem fogok mást válaszolni." vagy viccelni, vagy bármi.

- Jó...miután egyedülálló voltál megérkezett Santi. Milyen volt az első randi?
- Szegény fiúnak azt mondtam jöjjön be a házamba, mert készítettünk aznap egy fotót...

- Hogy volt az első nap, főzött, vagy te főztél, vagy rendeltetek?
- Ez a mi dolgunk, de jó volt.

- Volt csók?
- Nem, ez ránk tartozik. Nagyon jól töltöttük az időnket, valójában akkor már együtt voltunk.

- Folytatva a párokkal kapcsolatos témát, zavar a féltékenység?
- Soha nem megyek el odáig, hogy ellenőrizzem a telefont például. Nem szeretem ezt, és kényelmetlenül érezném magam. Elkerülöm az ilyen helyzeteket  amennyire csak tudom. Van természetes féltékenység, de amikor ez átalakul mechanizmussá az nem jó.

- Gondolom Santi elnyerte pozícióját a rajongóknál...
- Annyira sok "mini" van közüttük. Ez a férfi jóképű emberek...De ez bizalom kérdése.

- A családjánál él?
- Nos, mi jövünk és megyünk. Ő is, vagy ott van (General Villegas, a szülővárosa), vagy itt. Nem élünk még együtt. Nagyon boldog lesz amikor majd ezt mondom neki, szerelmem, szegény!

- Anyasági kérdés. Hogyan látod? Van unokaöcséd, Santi (4 éves, nővérének, Ana Laurának a fia) , akivel gyakorolhatsz.
- Az unokaöcsém mintha kissé a fiam lenne, de felelősen kényeztetem. Nem volna szerencsés elrontanom, mert az anyja utálna! Ez egy nagy vágy az életben, ma már kevésbé érzem így, de úgy érzem alkalmatlan vagy a szerepre ameddig nem történik meg veled. Azt hiszem ennek nincs ideje, csinálni kell sok önző dolgot még eljön az ideje annak amit a legjobban szeretnél, a fiadnak. Azt hiszem még mindig önző vagyok ahhoz, hogy anya legyek, úgy gondolom a munkám van előrébb bármi másnál. Ha anya lennék át kellene gondolnom a fejlődésemet művészként.

Még nincs hozzászólás.
 
04.pngProjektek 2017

72.jpgMi? Soy Turné
Mikor? 2016. szeptembertől

 

 

53.jpgMi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2017
Karakter?


 

32.jpgMi? Dolores film
Mikor? 2017-2018
Karakter?

 

 

Aktuális

tumblr_os1f5j1oBx1se41pao1_250.gif

 

 
04.pngHányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
04.pngElite

0143c9b.jpg

34.jpg 35.jpg

ikon.jpg 59.jpg 03.jpg

02.jpg 01d81c6.jpg 05.jpg

25.jpg 26.jpg 37.jpg

 13/0 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok